Как придумать правильный заголовок к рекламному объявлению

268 раз

Важлива складова будь-якого тексту - його заголовок. Саме назва змушує клієнтів ознайомитися зі змістом реклами, притягаючи їх, немов магніт. Тому заголовок повинен бути не тільки чіпляють, а й залучати аудиторію.

Важливість

Щоб клієнт ознайомився з основними тілом реклами, потрібно зацікавити його помітним заголовком. Неправильно складене найменування - основна причина неефективності і не затребуваності будь-якого оголошення. Все що потрібно - в процесі складання цього елемента використовувати кілька дієвих прийомів.

Ставити на перше місце помітні слова: «Новинка!», «Відкрилися!», «Дочекалися!».
Звертати увагу на рекламу тільки певну аудиторію: «Косметична новинка!», «Авто року вже у продажу!».
Використовувати обіцянку задовольнити базові потреби клієнта: «Схуднення без зайвих зусиль всього за 20 днів!», «Зупинити випадання волосся за 1 місяць!». Людина готова заплатити будь-які гроші не за товар, а рішення власної проблеми.
Реклама повинна подаватися у вигляді приголомшливою новини: «Нова техніка знебарвлення волосся, не порушує їх структуру», «Виявлено секрет довгої молодості». Тут важлива сенсація, а не сухі факти!

Безклштовні оголошення, значить цікаві: «При покупці двох пляшок шампуню, бальзам в подарунок», «Перший місяць обслуговування безкоштовно».
Перетворити заголовок в чіпляє питання: «Хочете купити дійсно зручний диван?», «Втомилися боротися з сухістю шкіри рук?».
Посилення ефекту зацікавленості реальними відгуками.

Поставити на перше місце слово «Як»: «Як прибрати висипання за 10 днів?», «Як швидко схуднути до літа?», «Як освоїти іноземну мову за тиждень?».
Використовувати замість заголовка невелике опитування: «Думаєте, ваше волосся здорові? Давайте перевіримо за допомогою нескладних питань ».
Включити заманюють словоформи «чому», «ці»: «Чому недорога туш визнана кращою?», «Ці велосипеди стали популярними по всій країні».
Включити в заголовок слово «я»: «Після тривалої і безрезультатної боротьби, я вирішила позбутися від прищів назавжди».
Найменування товару завжди привертає увагу аудиторії: «Таблетки для схуднення« Актив »швидко позбавлять від зайвої ваги».
Справжній ключ до успіху - використання слова «потрібні»: «В новий магазин нижньої білизни потрібні найкрасивіші продавщиці».
Залучення впливових слів «революція», «прорив»: «Новий кондиціонер - прорив в світі техніки для охолодження».
Іноді достатньо змінити тип букв, щоб звернути на заголовок увагу оточуючих: «Дієвий метод схуднення» зацікавить людей більше, ніж «дієвий метод схуднення».

Не варто прив'язуватися до визначеної довжини назви. Однаково добре звучить: «Чи готові почати жити по-новому?» (Реклама наркологічної клініки) і «Як прокидатися бадьорим і відпочилим? Ортопедичні подушки «Морфей» допоможуть зробити життя комфортнішим навіть уві сні ».
Основне повинно знаходитися на початку: «Ремонт холодильників: швидко, якісно, ​​недорого», «Авто зі знижкою: гарантія якості та безкоштовне обслуговування».

Для залучення уваги використовувати словосполучення «Хто ще ...»: «Хто ще хоче обзавестися власним автомобілем за вигідною ціною?», «Хто ще не вміє розмовляти англійською?».

Запорука довіри і залучення уваги - обіцянка гарантії: «Придбайте холодильник і отримаєте 5 років гарантованого безкоштовного обслуговування».
Іноді про недоліки краще розповісти: «Ми новачки на ринку, але завдяки професіоналізму вже стали лідерами продажів».
висновок

Важливо розуміти, що для складання правильного заголовка не потрібно використовувати всі рекомендовані прийоми одночасно. Все залежить від рекламованого товару і бажання залучити аудиторію. Іноді кілька правильно підібраних слів можуть кардинально змінити історію в кращу сторону.

Последнее изменение Четверг, 08 Апрель 2021 10:48

Смотрите также: