Яка упаковка не тільки захистить товар, а й зробить його популярнішим

275 раз

У більшості випадків упаковка товару сприймається або як його захист від пошкоджень, або як зручний спосіб зберігання та транспортування. Тільки сьогодні ці функції розширені тим, що правильна упаковка дозволяє продавати більше товарів, адже вони стають значно привабливішими. На цю тему є безліч досліджень, головне з яких стверджує, що 52% покупців, які купують товари через інтернет, здійснять повторну покупку в тому випадку, якщо товар упакований красиво, приємний їм за низкою параметрів.

Зовнішній вигляд: краса та гармонія

Важливо: Не варто дивуватися з того, що за саме поняття краси сьогодні відповідає дизайн - дивним чином фахівці поєднують красу та можливість різних брендів підвищувати продаж.

Так яка ж упаковка не тільки захищатиме товар і дозволятиме зручно його зберігати, а й підштовхувати до покупок:

  • упаковка має бути достатньо яскравою для того, щоб привернути увагу. Сучасні дослідження однозначно показують, що купівля товару не лише через красу, а й буквально заради упаковки – доведене явище. Наприклад, покупці обирають книжки з гарними обкладинками, навіть якщо тема книжки їм не цікава і вони не читатимуть її;
  • гармонія упаковки - це вже не тільки краса, а й відповідність певної категорії товарів і самому продукту, а також відповідність бренду. Це означає, що краса упаковки повинна нести не абстрактний характер, а бути прив'язаною до певних параметрів – це гармонія.

Відповідність трендам

Рада: Поняття моди стосується величезної кількості сфер людської діяльності, тому й упаковка не змогла цього уникнути.

Немає нічого поганого в тому, що упаковка слідує за модою, а іноді навіть її задає. Зробити це буває складно, але досвідчені дизайнери знайдуть правильні рішення:

  • очевидно, що пакети на замовлення мають відповідати сучасним вимогам щодо екологічності. При цьому виробники товарів або служби доставки повинні постійно наголошувати на екологічному статусі упаковки;
  • у дизайні упаковки буває не зайвим стежити за модними трендами в одязі, популярними кольорами та стилями, подивитися за логотипами відомих брендів та безліччю інших деталей – продукт має бути щастя свого часу і тоді він буде затребуваним.

Функціональність

При цьому не варто забувати про те, що функціональність упаковки нікуди не поділася - це, як і раніше, важлива характеристика, яку немає приводу ігнорувати. Справа в тому, що упаковка буде набагато привабливішою, якщо після використання її можна щільно закрити - це потенціал для того, щоб використовувати її для інших цілей. Продукт зберігатиметься значно довше, якщо упаковка є досить щільною та міцною. До того ж, важливою перевагою буде те, що упаковка не займає багато місця. Таким чином, покупці самі вирішили, що упаковка продукту є важливим приводом для покупки – це залишається тільки скористатися.

Последнее изменение Среда, 19 Октябрь 2022 19:00

Смотрите также: