Упаковка для ролів і суші: як вибрати?

214 раз

Східні страви останнім часом вдало прижилися у Європі. Хто не пробував суші або ролів, а ресторани, що роблять ці чудові страви, стоять майже скрізь.

Але вони набагато смачніші якщо вони красиво подані. Сьогодні ми якраз це й обговоримо. Усім нам дуже важливо в якій упаковці/посуді нам подадуть їжу, так ось, виробники цих страв дуже дбають про якість упаковки. На щастя, останнім часом упаковку під суші можна знайти будь-яких форм, розмірів, кольорів.

Оскільки визначиться з вибором упаковки?

  1. Щільність матеріалу, він не повинен бути занадто кволим щоб ваш контейнер гнувся на всі боки, а також щоб під час доставки ваше замовлення не перетворилося на кашу 2. Якісна закривання та відкривачка 3. Екологічність матеріалу 4. Комфорт під час використання 5. Герметичність
    Найпростіше знайти упаковку, яка дотримується всіх цих пунктів, це в інтернет-магазині “Упаковка”. Тут представлено безліч варіантів упаковок для азіатських страв. З бюджетних варіантів слід зазначити MB1b (Румунія). Це звичний ланч боксу. Є два варіанти:
  2. Чорний великий (240х210х70мм), середній (240х155х70мм) 2. Ті самі розміри лише у білому кольорі
    Ще можна відзначити пластиковий контейнер УК-49Р (Білорусь). Завдяки прозорій кришці можна одразу оцінити стан вашого замовлення. Є варіант розглянути упаковку трохи дорожче, але більш якісну, це С-29 (Росія). Він не прозорий, за те має щільне дно, це дуже зручно, коли ви замовляєте суші або роли. Залежно від Вашого бажання, колір контейнера може бути будь-яким.
    Наступний варіант С-18 (Росія) дуже схожий на попередній. Відмінність лише у розмірі. У нашому асортименті також є одноразові упаковки УК-703, УК-704 (Білорусь). Не дивлячись на те, що вони одноразові, вони зроблені з якісного матеріалу і мають хорошу закришку. Дуже зручні контейнери із відсіками. Наприклад, С-18/4 (Росія). Усередині 4 відсіки. Якщо в замовленні кілька страв, то це непоганий варіант.

Упаковка С-9С3 має оригінальну форму

Контейнер УК-47А (Білорусь) має прозору кришку і дуже місткий, 4 відсіки 3 з яких для соусу Для зростання замовлень радимо С-19, C-25 (Росія). Матеріал: харчовий пластик оранжевого кольору, а яскраві кольори підвищують апетит. Тому з яскравими контейнерами кількість замовлень збільшиться.
Серед усіх сильно виділяється УК-702 (Білорусь). Ця модель має прозору кришку, на якій написано опуклими літерами “SUSHI”. Рідкісні та зручні упаковки для суші під запайку. Випускаються у невеликому колориті кольорів: прозорому та чорному (Білорусь). Має міцний матеріал. Завдяки плівці герметичний. У нашому інтернет-магазині “Упаковка” Ви знайдете не тільки контейнери, а ще соусники, палички тощо.

Последнее изменение Среда, 09 Ноябрь 2022 20:22

Смотрите также: