Як вибрати упаковку для ролів і суші:?

215 раз

Східні страви останнім часом вдало прижилися у Європі. Хто не пробував суші або ролів, а ресторани, що роблять ці чудові страви, стоять майже скрізь.

Але вони набагато смачніші, якщо красиво подані та оформлені. Сьогодні ми якраз це й обговоримо. Усім нам дуже важливо в якій упаковці/посуді нам подадуть їжу, так ось, виробники цих страв дуже дбають про якість упаковки. Якісну упаковку для суші можна знайти на сайті https://sushipack.com.ua/ будь-яких форм, розмірів та кольорів.

Як визначиться із вибором упаковки для суші?

  1. Щільність матеріалу – упаковка для суші не повинна бути занадто гнучкою, щоб ваш контейнер не гнувся у всі боки, а також щоб під час доставки ваше замовлення не перетворилося на кашу.

  2. Якісний замок (упаковка має добре закриватись та відкриватись без лишніх зусиль)

  3. Екологічність матеріалу

  4. Комфорт під час використання

  5. Герметичність

Щоб підібрати та замовити контейнери для суші, які відповідають всім цим вимогам, відвідайте офіційний сайт «Sushi Pack», який більше 9 років на ринку продажі упаковки для суші. Тут представлено безліч варіантів упаковок для азіатських страв. З бюджетних варіантів слід зазначити модель упаковки 5031 на 2-3 роли (дно + кришка). Розмір упаковки: Довжина- 222мм, ширина - 112мм, висота - 55мм, мінімальне замовлення 1ящ. - 400шт). Дно виробу зроблено з міцного чорного пластику і додатково укріплено спеціальними ребрами жорсткості (такий хід дозволяє доставляти суші в цілості та зберігаючи їх початкову форму). При необхідності, такі контейнери можна поставити один на одного. Великою перевагою наших судочків для суші є те, що вони абсолютно не впливають на запах і не змінюють колір їжі. Завдяки особливій конструкції, кришка контейнера щільно прилягає до корпусу, що забезпечує надійний захист суші від пилу і різних погодних явищ.

У нашому інтернет-магазині “Sushi Pack” Ви знайдете контейнери для ролів на різну кількість персон, а також різноманітні соусники. Якщо у вас ще залишилися питання, зверніться до співробітників компанії “Sushi Pack”, щоб обговорити умови замовлення та терміни виготовлення продукції.

 

Смотрите также: