Енергозбереження в домі, економія до 87% з електричною рушникосушаркою

280 раз

Щодня українці стикаються з новими проблемами, в тому числі енергетичними. В той час як науковці розробляють нові способи видобутку енергії, інженери зменшують енергоспоживання пристроїв та техніки, якою ми користуємося. Але це споживання можна скоротити ще більше! Ми розкажемо як.

Найпростішим та найефективнішим способом економії є розумне використання приладів - а саме обмеження часу роботи приладів, коли вони працюють надлишково. Зверніть увагу, скільки техніки у нас вдома просто увімкнено в розетку, частина з яких працює марно: наприклад, роутер роздає інтернет, коли нікого немає вдома, а рушникосушарка сушить вже сухі рушники. Мабуть, ніхто не має часу, щоб слідкувати за кожною розеткою та приладом. А у випадку з рушникосушаркою і поготів - адже рушник сохне в той час як ми спимо або на роботі. Тому сучасні проблеми потребують технологічних рішень, і воно є. 

Кожна електрична рушникосушарка від Маріо обладнана таймер-регулятором з режимом Eco Mode для керування часом роботи та температурою нагріву. Він дозволяє встановити час роботи на 3 або 6 годин. Режим Eco Mode, у свою чергу, вимикає можливість постійного нагріву, і рушникосушарка працює лише за встановленим таймером. Активувати режим Eco Mode дуже просто.  Для цього потрібно затиснути кнопку таймера, не відпускаючи її натиснути кнопку нагріву, та тримати 5 секунд, після чого рушникосушарка вимкнеться. А тоді увімкнути її звичним способом.

В більшості випадків ми не використовуємо електричну рушникосушарку для обігріву ванної кімнати, тому її постійна надлишкова робота призводить до надмірного використання електроенергії.  Відповідно до розрахунків 3 години роботи рушникосушарки достатньо для того, щоб повністю висушити рушник. Якщо сушити рушники двічі на день - вранці та ввечері, то достатньо лише 6 годин корисної роботи рушникосушарки на добу - протягом решти часу, а це 18 годин, вона працює марно! Режим Eco Mode в рушникосушарці дозволяє користуватися лише тоді, коли потрібно - протягом 3-6 годин на добу для висушування речей. Це дозволить скоротити споживання електроенергії в 4, а то й у 8 разів на добу.

Завдяки режиму Eco Mode можна не хвилюватися за те, чи не залишили ви поспіхом рушникосушарку в режимі нагріву на весь день - адже вона автоматично вимкнеться зі спливом 3 або 6 годин, а ваші рушники будуть чекати на вас вже висушеними. Також Eco Mode просто незамінний, якщо у вас є маленькі діти, які пізнають світ натискаючи різні кнопки, і можуть випадково ввімкнути постійний нагрів сушарки - в режимі Eco Mode така опція недоступна. 

Електрична рушникосушарка в режимі Eco Mode дозволяє скоротити споживання електроенергії до 87%! А це не лише економія ваших коштів, а й невеличкий, але такий потрібний, вклад в розумне використання ресурсів країни.

Последнее изменение Вторник, 10 Январь 2023 18:34

Смотрите также: